Elevenes innsamlingsaksjoner

Elevene i DSO samler inn penger for veldedige formål

Sammen med medarbeiderne i SFO engasjerer seg våre elever år etter år i veldedige prosjekter. I tillegg deltar elevene på 8. trinn hvert år i Operasjon Dagsverk.

• 2009 samlet vi inn 6.000,- NOK for Redd Barna.

• 2011 tjente elevene våre tilsammen 10.000,- NOK som hjelp for Kapp Horn og UNICEF.

• 2012 hadde SFO og SMV en felles aksjon for å samle inn klær og leketøy for Romania. Gavene ble pakket inn og delt ut i Romania av GoCare Norge.

• 2012 ga deltakerne av sjokoladeprosjektet under prosjektuka tilsammen 1.250,- NOK til den Norske Fadderforeningen Bangladesh for bøker og undervisningsmaterial til barnehjemmet „Bottomley Holmes“.

• 2013 solgte barna i SFO selvlagde presanger og julegodt for flomoffrene på Filippinene. Inntekten var på 16.500,- NOK og gikk til UNICEF.

• 2015 ga SFO og barnehagen tilsammen 12500 ,- NOK til Hampi Children's Trust. Pengene blir brukt til å bygge en skole i Hampi/India.